Trion som firar 28 år på Drottninggatan 80

  • 07 september, 2018

I dagarna firar den här trion hela 28 år på Drottninggatan 80. Det har blivit många skratt, kaffestunder, glasslipningar, synundersökningar och möten med fantastiska människor genom åren. Tänk vad tiden går fort när man har roligt :)

Sommaren 1990 behövde City Optik förstärka sin bemanning. Aime som praktiserat här under sin tid på optikerutbildningen blev anställd i juni, strax efter anställdes Åsa och Maria.

1990 fanns inget internet och ville man nå ut till folk så annonserade man i Dagens Nyheter. Tänk vilken tur att Maria råkade se den här pyttelilla annonsen och åkte in till city för att prata med dåvarande ägaren Björn. Han hade en bra känsla för kvalitet och anställde så klart Maria på direkten.

Aime gjorde sig oumbärlig under praktiken och blev anställd så snart examen var klar.

Åsa hade några år tidigare praktiserat på Tyresö Optik och lärt känna Björn där. När han ringde och erbjöd anställning på City Optik nappade hon direkt.

Förmånen det innebär att ha stans bästa och trevligaste kunder, att vistas i ljus härlig lokal med arbetskamrater av allra bästa, gladaste och snällaste sort gör att man stannar. Det bara gåååår inte att byta. Allt annat är att byta ner sig.

Grattis tjejer <3