Erbjudanden just nu


50% på andra parets glas

När du köper ett par glasögon får du 50% rabatt på glasen i ett andra par. Välj fritt i vårt unika sortiment av fantastiska bågar och välj vilka glas du vill ur världsledande Essilors hela katalog.

Just nu är det lockande med ett par solglasögon som andra par. Eller två helt olika stilar på dina glasögon; ett par till vardags och ett par festligare. Kanske ska du ha ett par svarta som du trivs så bra med och ett andra par där du vågar dig på ljusa transparenta bågar som är så inne.

Du får 50% på glasen med lägst pris och erbjudandet gäller till 31 juli 2019. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.


Hämta din kupong här


Bästa Linsabonnemanget. Första månaden gratis!

Linsboxen är det enkla, trygga och prisvärda systemet för att köpa linser. Linserna kommer hem i brevlådan en gång i månaden och betalningen dras via autogiro. Linskontrollerna ingår i priset och det är ingen bindningstid. Just nu får du den första månaden utan kostnad!
Pris från 145 kr/månad.

Mer om Linsboxen

Linskunder 10% rabatt på glasögon och solglasögon

Våra linskunder har 10% rabatt på glasögon och solglasögon. Gäller hela sortimentet och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Studentrabatt 15% på glasögon

Studenter får 15% rabatt på kompletta glasögon.

Benify personalkortet 15% på glasögon

Du som har Benify personalkortet får 15% på kompletta glasögon.

3 valfria linsvätskor 10% rabatt.

Blanda fritt bland alla våra linsvätskor och fuktdroppar. Alltid köp 3 och få 10% rabatt. Gäller alla storlekar.

1 års skadeförsäkring och 30 dagars bytesrätt

Vid köp av kompletta glasögon ingår 1 års skadegaranti och 30 dagars bytesrätt.

Linser, glasögon och solglasögon 295 kronor per månad med BrilliantKund

BrilliantKund innebär att du får en köputrymme på 20 000 kronor. Du betalar bara 295 kronor per månad oavsett hur stor summa du handlat för. Du behöver inget kort, köpet går snabbt och smidigt via vårt datasystem. Pengarna dras via autogiro och av 295 kr är 14 kronor en administrationsavgift.

Info om Brilliantkund

Delbetala kostnadsfritt

Delbetala dina linser eller glasögon kostnadsfritt upp till 6 månader. Ingen ränta, ingen uppläggningskostnad och ingen aviavgift. Sedvanlig kreditprövning.

Mer om delbetalning

Alla erbjudanden och rabatter ovan kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden. Vi väljer det som blir förmånligast för dig.