Erbjudanden just nu på City Optik Stockholm

Scrolla ner och ta del av erbjudanden på glasögon och linser. 

50% på andra parets glas

Att ha mer än ett par glasögon är både klokt och bra. Det kloka är att om något händer med glasögonen är det guld med ett reservpar, och det bra är att man kan matcha olika stilar man har på kläderna med fler än ett glasögonpar. Glasögon har man mitt i ansiktet och dessutom ser man klart och bekvämt genom glasen varje sekund man använder dem. Så är det något man ska lägga pengar på så är det glasögongarderoben.

Fram till 31 december 2017 får du 50% på andra parets glas och det gäller oavsett vilken typ av glasögon. Det ena kan vara läsglasögon och det andra paret solglasögon. Eller progressiva, eller arbetsglasögon eller de kan vara utan styrka om du har glasögon bara för att ha en snygg accessoar. Det enda kravet är att glasen kommer från vår huvudleverantör Essilor - en av världens främsta glastillverkare.

Det är glasparet med lägst pris som du får 50% på. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

Dailies Total1 skönaste endagslinsen 10 dagar gratis

Prova endagslinsen Dailies Total1 utan kostnad 10 dagar. Det är en silkeslen lins som känns som balsam på ögat. Den låter ögat andas och finns även för dig som behöver se bra på nära håll, alltså progressiva eller multifocala linser.

Hämta din kupong här

Läs mer om Dailies Total1 här

Fiffigaste Linsabonnemanget. Första månaden gratis.

Linsboxen är det enkla, trygga och prisvärda systemet för att köpa linser. Linserna kommer hem i brevlådan en gång i månaden och betalningen dras via autogiro. Linskontrollerna ingår i priset och det är ingen bindningstid. Just nu får du den första månaden utan kostnad!
Pris från 145 kr/månad.


Mer om Linsboxen

Förmåner för dig som är linskund

Våra linskunder har 10% rabatt på glasögon och solglasögon. Gäller hela sortimentet och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Studentrabatt på glasögon

Studenter får 15% rabatt på kompletta glasögon.

Benify personalkortet

Du som har Benify personalkortet får 15% på kompletta glasögon.

Köp 3 valfria linsvätskor och få 10% rabatt. Optifree Express, Optifree Pure Moist, Biotrue, Regard och Total Care.

Blanda fritt bland alla våra linsvätskor och fuktdroppar. Alltid köp 3 och få 10% rabatt. Gäller alla storlekar.

1 års skadeförsäkring och 30 dagars bytesrätt

Vid köp av kompletta glasögon ingår 1 års skadegaranti och 30 dagars bytesrätt

Linser, glasögon eller solglasögon - allt för 295 kronor per månad med BrilliantKund

BrilliantKund innebär att du får en köputrymme på 20 000 kronor. Du betalar bara 295 kronor per månad oavsett hur stor summa du handlat för. Du behöver inget kort, köpet går snabbt och smidigt via vårt datasystem. Pengarna dras via autogiro och av 295 kr är 14 kronor en administrationsavgift.

Info om Brilliantkund

Delbetala kostnadsfritt

Delbetala dina linser eller glasögon kostnadsfritt upp till 6 månader. Ingen ränta, ingen uppläggningskostnad och ingen aviavgift. Sedvanlig kreditprövning.

Mer om delbetalning

Alla erbjudanden och rabatter ovan kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden. Vi väljer det som blir förmånligast för dig.