Läsglasögon, mackbrillor, färdigglasögon - kärt barn har många namn. Snygga läsglasögon är det vi har satsat på i Stockholm

Färdiga läsglasögon finns i styrkor från +1,0 till +3,5 och i enstaka modeller +4,0. En populär variant är Clic smarta läsglasögon med magnetfäste som du aldrig lägger ifrån dig. Thorberg har massor med färgstarka modeller. Köp flera så att du alltid har ett par till hands.

Clic läsglasögon med magnet


Fiffiga Clic läsglasögon hänger snyggt och praktiskt runt halsen. När du ska läsa klickar du lätt ihop dem över näsan med magnetlåset. Clic läsglasögon har blivit väldigt uppmärksammade i media, bland annat Ernst, Amelia Adamo och Leif Mannerström syns använda dem. Du kan välja mellan runda, panto eller rektangulära Clic läsglasögon i massor av färger. Läs mer och köp i webshopen.

Clic läsglasögon i webshoppen

Thorberg läsglasögon

Thorbergs läsglasögon finns i flera modeller och massor av färger. Glasen är asfäriska och ger därmed en bra optik och tunnare glas. Finns i styrkor från +1,0 till +3,5.

Glasögonkedja

Kombinera med en läcker glasögonkedja. Finns i flera härligt matta färger från 179 kr. Vi har även tunnare kedjor i guld- stål- eller silverfärg för 79 kr.

Glasögonsnodd eller senilsnöre som de också kallas

Tygsnoddar finns i flera färger för 39 kr.

Till kedjor och snören i webshoppen