Läsglasögon

Färdiga läsglasögon ger snabbt skärpa på nära håll och finns i styrkor från +1,0 till +3,5. En populär variant är Clic smarta läsglasögon med magnetfäste. Efva Attling gör lyxiga små läsglasögon och Thorberg har massor med läsglasögon i färgstarka modeller. Köp flera så att du alltid har ett par till hands.


Clic läsglasögon med magnet

Clic läsglasögon hänger snyggt och praktiskt runt halsen. När du ska läsa klickar du lätt ihop dem över näsan med magnetlåset. Clic läsglasögon har blivit väldigt uppmärksammade i media, bland annat Ernst, Amelia Adamo och Leif Mannerström syns använda dem. Du kan välja mellan runda, panto eller rektangulära Clic läsglasögon i flera färger.

Clic läsglasögon i webshoppen

Thorberg läsglasögon

Thorbergs läsglasögon finns i flera modeller och massor av färger. Glasen är asfäriska och ger därmed en bra optik och tunnare glas. Finns i styrkor från +1,0 till +3,5.


Efva Attling läsglasögon

Efva Attling har designat läsglasögon för alla som behöver lite extra lyxig förstärkning på nära håll. Perfekt att ha som en fin accessoar till fest. Läsglasögonen är stilrena och vackra som hennes smycken. Efva Attlings signatur finns som en dekorativ detalj i metalldelen vid ytterkanten av glaset.

Köp Efva Attling läsglasögon här

Glasögonsnodd eller senilsnöre som de också kallas

Tygsnoddar finns i flera färger för 39 kr.

Till kedjor och snören i webshoppen