Årets mest sålda glasögonbågar

Varje säsong har sina favoriter. Det kan handla om färgen alla vill ha eller en stil som syns mycket i media. De bågar som blir storsäljare har något som gör att många passar i dem. De sitter skönt med perfekt balans och ger ett lyft och en ny fräsch känsla till bäraren. När vi summerar 2018 ser topp 5-listan över de mest sålda glasögonen ut så här.


Oliver Peoples Gregory Peck är nummer 1

En av glasögonvärldens ikoner är Oliver Peoples runda plastbåge Gregory Peck. Tidningarnas moderedaktörer är lyriska över modellen. De återkommer gång på gång till Gregory Peck när de tipsar om snygga köpvärda glasögon. En av hemligheterna är att den sitter bra över näsan och passar även de som drar stor storlek. Det är något med proportionen och färgerna som gör att den känns både stilren och klockren.


Lindberg n.o.w 6541 är nummer 2

Helt unika är danska Lindbergs ultralätta bågar i n.o.w-serien. De har ett luftigt och lätt utseende men fulla av karaktär och det är väl det som attraherar oss alla just nu. I n.o.w-serien finns många olika former men mest såld i år är runda 6541. Den finns i flera fina färger att välja bland; allt från helt transparenta, över svagt champagnefärgade till svarta. Skalmarna kan man också få i olika färger samt välja mellan blank eller matt ytfinish.


Chanel Pantos är nummer 3

Chanels nya rundade modell Pantos är suverän till det lilla ansiktet. Färgerna i mjukt transparenta nyanser tilltalar många och den rusar rakt in på topplistan över årets bästa glasögon.Oliver Peoples O`Malley är nummer 4

Klassiska och lättburna O`Malley från Oliver Peoples kvalar lekande lätt in på alla listor över snyggaste accessoaren. Med sin perfekta form, två storlekar och flera fina färger kvalar den in på topplistans fjärde plats i år.

Vasuma Snok är nummer 5

Vasuma presenterade sin klotrunda Snok för några år sedan, och lanseringen av en riktigt XL-storlek nyligen har gjort Snok till en av våra mest sålda glasögonbågar i år.

Funderar du på att skaffa nya glasögon kan det vara läge att kika igenom våra superbra delbetalningsalternativ. Klicka på länken för info.

Delbetalningsalternativ