Topplista glasögon

Varje säsong har sina favoriter. Det kan handla om färgen alla vill ha, eller en stil som syns mycket i media. De bågar som blir storsäljare har något som gör att många passar i dem. De sitter skönt med perfekt balans och ger ett lyft och en ny fräsch känsla till bäraren. När nästan hälften av 2018 passerat ser Topp 3-listan över de mest sålda glasögonen ut så här.

Oliver Peoples O´Malley är nummer 1

En av glasögonvärldens ikoner är Oliver Peoples runda plastbåge O´Malley. Efter många års förhandlingar fick vi vi till slut bli en av få återförsäljare och O´Malley rusar rakt upp i försäljningstoppen. Det är något med proportionen och färgerna som gör att den känns både stilren och klockren. Passformen är mycket bra och eftersom den görs i två storlekar funkar den till många. Vi säljer även limiterade 18K-kollektionen som finns i tre färger med 18K guldplätering i skalm och logga.

Lindberg n.o.w modell 6541 är nummer 2


Helt unika är danska Lindbergs ultralätta bågar i n.o.w-serien. De har ett luftigt och lätt utseende men fulla av karaktär och det är väl det som attraherar oss alla just nu. I n.o.w-serien finns många olika former men mest såld i år är runda 6541. Det finns flera fina färger att välja bland, allt från helt transparenta, över svagt champagnefärgade till svarta. Skalmarna kan man också få i olika färger och i både matt och blank yta.

Oscar Magnuson Cole är nummer 3

Stadig på topplistan senaste åren är svenska Oscar Magnusons glasögonbågar. I år har runda Cole sålt bäst Framför allt är det den ljusa och matta färgen som gör succé. Formen är enklel och stilren men har ändå något speciellt över sig som gör att den sticker ut från mängden. På pluskanten ligger också att Cole saknar logga eller andra utsmyckningar.

Och här har vi bubblarna

Det finns så klart flera modeller och märken som ligger strax efter topp-tre i listan. Här kommer några av dem. Se topplistan som en hint om hur aktuellt glasögonmode ser ut och en genväg till att hitta dina nya bågar.

Gregory Peck från Oliver peoples

Tidningarnas moderedaktörer är lyriska över Gregory Peck. Den återkommer gång på gång när de tipsar om snygga köpvärda glasögon. En av hemligheterna är att den sitter bra över näsan, och passar även de som drar stor storlek.

Tom Ford modell 5401

Tom Fords transparenta ljustbruna 5401 säljs direkt när vi får in den. Den har en mjuk rundning och mild ljus trendig färg.

Vasuma Snok i guldfärgad metall

Vasuma presenterade sin klotrunda Snok för några år sedan, och lanseringen av en riktigt stor storlek nyligen gjorde Snok till en av våra mest sålda glasögonbågar.

Chanel modell 3282

Chanel 3282 har hängt med oss i några år, men den vägrar att släppa greppet som storfavorit hos kunderna. Hemligheten är att den har otroligt tunn plastkant och en klassisk men modern åttiotalsinspirerad form.

Det finns flera bra delbetalningsvarianter, kika via länken nedan.

Delbetalningsalternativ