Snygg med

UV-skydd

Solglasögon med 100% UV-skydd och skarpt kontrastrikt seende i Stockholm

Året runt är det viktigt att du skyddar dina ögon mot solens härliga men skadliga strålar. Kvalitetssolglasögon ger 100% UV-skydd och ett skarpt behagligt seende. Polariserat glas tar bort reflexer och är speciellt bra för dig som vistas i starkt solljus. Vid bilkörning och ute på sjön ger polariserade glas många fördelar. Ett extra plus är att alla ser väldigt snygga ut i solglasögon. Kika in i vår stiliga butik på Drottninggatan 80 i Stockholm och prata med proffsen om solglasögon.

UV-skydd


Det är viktigt att dina solglasögon ger 100% UV-skydd som gör att risken för ögonskador av solen minskar avsevärt. Kvalitetssolglasögon, jämfört med enklare solglasögon, har en bättre optisk kvalité d.v.s. du ser mycket bättre och skarpare genom glasen och får en förbättrad kontrast. På bilden Oliver Peoples modell Spelman.

Polariserat glas


Polariserat glas tar bort störande reflexer som kommer nerifrån, t.ex. solglitter på en vattenyta eller blänk på vägbanan. Polariserade glas ger ett klart förbättrat kontrastseende vilket gör att synen känns skarp även i starkt ljus. Bruna, grå eller gröna linser är färger man vanligtvis kan välja bland, men vissa märken har även andra färger.. Polariserade solglasögon har också 100% UV-skydd.

Randolph Engineering solglasögon i Stockholm

Randolph solglasögon är det givna valet för den som värdesätter funktion och kvalité. Det amerikanska märket startade upp på sjuttiotalet och har sedan dess levererat solglasögon till US Air Force. Vid tillverkningen använder man fortfarande de maskiner och verktyg som grundarna skapade. Den mest populära modellen är Aviator på bilden. Vi har vanligtvis Aviator på lager i alla storlekar och flera färger på glas respektive båge. Randolph solglasögon syns ofta på vita duken, bland på Robert de Niro och på Don Draper i Mad Men. Vi är en av få återförsäljare av Randolph solglasögon i Stockholm.

Mer Randolph Engineering

Maui Jim solglasögon i Stockholm

Maui Jim är märket som enligt många levererar de bästa glasen när man vistas i stark sol. Maui Jim älskas bilförare och sjöfolk världen över tack vare den fantastiska polariseringen och färgåtergivningen i glasen. Snygga sköna bågar och möjlighet att få sin styrka inslipad med Maui Jims solglas gör dem till sommarens favoriter när funktionen kommer i första hand.

Céline, Ray-Ban, Maui Jim, Oliver Peoples, Oliver Goldsmith, Dick Moby, Randolph Engineering och Tom Ford solglasögon i Stockholm

Mitt i Stockholms city har vi ett stort sortiment av Maui Jim solglasögon med fantastiska polariserade kvalitetsglas som också går att få med styrka. Ray-Ban tillhör bassortimentet och i butiken finns så gott som alla aktuella modeller på plats. För den som gillar klassiker har vi Aviator från amerikanska Randolph solglasögon. De modeintresserade älskar Céline solglasögon och de bästa modellerna har vi plockat in i sortimentet. Här finns också coola anrikaOliver Peoples och Oliver Goldsmith tillsammans med heta Tom Ford solglasögon. Nytt märke är eco-orienterade Dick Moby solglasögon. En toppmix av fina, skyddande och trendiga solglasögon.

Solglasögonvisningar

På en visning kommer en representant för märket och visar hela kollektionen av bågar och färgställningar. Unika tillfällen att få se allt från ett visst märke. Det brukar vara väldigt trevlig stämning i butiken och ofta ett specialerbjudande i samband med visningen.

Aktuella visningar