Snygg med

UV-skydd

Solglasögon med 100% UV-skydd och skarpt kontrastrikt seende

Året runt är det viktigt att du skyddar dina ögon mot solens härliga men skadliga strålar. Kvalitetssolglasögon ger 100% UV-skydd och ett skarpt behagligt seende. Ett extra plus är att alla ser väldigt snygga ut i solglasögon. Kika in i vår stiliga butik på Drottninggatan 80 i Stockholm och prata med proffsen.

UV-skydd

Det är viktigt att dina solglasögon ger 100% UV-skydd som gör att risken för ögonskador av solen minskar. Kvalitetssolglasögon har jämfört med enklare solglasögon, en avsevärt bättre optisk kvalité. Du ser alltså mycket bättre och skarpare genom glasen och får en förbättrad kontrast.

Polariserat glas

Polariserat glas tar bort störande reflexer som kommer nerifrån, till exempel solglitter på en vattenyta eller blänk på vägbanan. Polariserade glas ger ett klart förbättrat kontrastseende vilket gör att du ser skarpt även i starkt ljus. Bruna, grå eller gröna linser är färger man vanligtvis kan välja bland, men vissa märken har även andra färger. Polariserade solglasögon har också 100% UV-skydd.

Randolph Engineering solglasögon

Randolph solglasögon är det givna valet för den som värdesätter funktion och kvalité. Det amerikanska märket startade upp på sjuttiotalet och har sedan dess levererat solglasögon till US Air Force. Vid tillverkningen använder man fortfarande de maskiner och verktyg som grundarna utvecklat. Den mest populära modellen är Aviator som du ser på bilden. Vi har vanligtvis Aviator i alla storlekar på lager.

Randolph solglasögon syns ofta på vita duken, bland annat på Robert de Niro och på Don Draper i Mad Men. Vi är en av få återförsäljare av Randolph solglasögon i Stockholm.

Köp Randolph Aviator här

Maui Jim solglasögon

Maui Jim är märket som enligt många levererar de bästa glasen när man vistas i stark sol. Maui Jim älskas av bilförare och sjöfolk världen över tack vare den fantastiska polariseringen och färgåtergivningen i glasen. Du ser otroligt skarpt och bekvämt med deras solglasögon. När funktion är viktigast, gör sköna bågar och möjlighet att få din styrka inslipad med Maui Jims solglas att de blir sommarens favoriter.

Céline. Ray-Ban. Maui Jim. Oliver Peoples. Oliver Goldsmith. Randolph Engineering. Chloé.Tom Ford. Solglasögon med stil och kvalité.

Mitt i Stockholms city har vi ett stort sortiment av kvalitetssolglasögon. Du hittar Maui Jim solglasögon med enastående polariserade glas. Ray-Ban tillhör bas-sortimentet och vi har så gott som alltid de bästa modellerna på plats. För den som gillar klassiker har vi Aviator från amerikanska Randolph Engineering. De modeintresserade älskar Céline solglasögon och de bästa modellerna har vi plockat in i sortimentet. Här finns också omskrivna Oliver Peoples och anrika Oliver Goldsmith tillsammans med heta Tom Ford och Chloé solglasögon. En toppmix av fina, skyddande och trendiga solglasögon.

Solglasögonvisningar

På en visning kommer en representant för märket och visar hela kollektionen av bågar och färgställningar. Unika tillfällen att få se allt från ett visst märke. Det brukar vara väldigt trevlig stämning i butiken och ofta ett specialerbjudande i samband med visningen.

Aktuella visningar