Läckra Cutler & Gross, Masunaga och TVR den 25 januari

  • 18 januari, 2023

Årets läckraste bågar hos oss onsdag 25 januari. Hela eftermiddagen och ända fram till klockan 19 kan du prova och känna på riktigt välgjorda statement-bågar från tre märken samtidigt. Vi passar också på att tjuvstarta vårt 20-årsjubileum med 50% på alla glas. Inte klokt så bra, eller hur!


Jubileet smygstartar med Cutler & Gross, Masunaga och TVR

Varmt välkomna på årets första event, bågvisning med våra danska vänner Gudlin och Jacob. Trevligare och duktigare säljare har ni knappast mött, förutom oss då :)

Ett rent ut sagt fantastiskt sortiment bågar kommer vi att ha den 25/1 eftersom Gudlin och Jakob tar med sig (nästan) hela kollektionen av respektive märke.

Visst piggar det upp med 50% på glasen!

Japp,

50% på alla glas från vår huvudleverantör Essilor som bland annat är världsledande på progressiva glas.Vill du ha färg i glasen? Japp! 50% på färgen också.

En sådan här fin rabatt brukar vi ju aldrig ha, så vi hoppas verkligen att det är läge för dig med nya glasögon just nu.

När, var, hur?

  • Onsdag 25 januari.
  • Klockan 12 -19.
  • I butiken på Drottninggatan 80.
  • Kom som du är. Något gott att dricka och mumsa på finns så klart.

Det finstilta...

50% på glasen gäller glas från Essilor den 25/1 och kan inte kombineras med andra eventuella rabatter.

Gäller när du köper både båge (oavsett märke) och glas här.

Viktigt: Räkna med några veckors extra leveranstid. Vi har ju så liten verkstad och begränsat utrymme. Men ska jobba som små illrar för att fixa snabbt!

Varmt välkommen!

Ps

Vill du kika på bågarna i förtid kommer länken till respektive märke här.

Cutler and Gross

Masunaga

TVR