Solglasögon är universalmedlet för att se bättre ut

  • 27 april, 2019

Susanne Ljung, modeexperten från radioprogrammet Stili P1, har som rubrik på sin krönika i dagens DN "solglasögon är universalmedlet för att se bättre ut". Vi håller med till 100%. Det finns ingenting som så direkt får dig att se cool, spännande, stilig och snygg ut som ett par solglasögon. Här har du några av våra favoriter.


Celine Baby Audrey solglasögon

Den absolut populäraste solglasögonmodellen just nu. De flesta beställningarna i vår webshop är gäller just Baby Audrey. Klassisk, cool, välgjord och välsittande till rimligt pris för ett lyxmärke som Celine.

Baby Audrey i webshopen här

Oliver Peoples Gregory Peck herrarnas favoritsolglasögon

King Magazine listade i veckan Gregory Peck som sommarens solglasögontips. Här har vi den i transparent färg som ger lite lekfullhet till den klassiska stilen. Finns också i bruna nyanser samt svart.

Gregory Peck i webshoppen här

Tom Ford Dahlia solglasögon

Den är så läcker, Tom Fords lättburna kaxiga Dahlia. Sitter bra på alla näsor med de justerbara nässadlarna. Passar extra bra till dig som vill ha stor storlek på solbrillorna. Vi har köpt in de två bästa färgerna brunt och svart.

Dahlia i webshoppen


Chimi solglasögon nytt märke i butiken

Bianca Ingrossos favoritmärke Chimi är ett nytt tillskott i butiken denna sommar. Med snygga modeller, en fin kvalitet i bågarna och ett pris på bara 890 kronor så gissar vi att Chimi blir en favorit. Det går att slipa in din egen styrka i Chimis bågar också.

Välkommen in!