Det regnar här i Stockholm idag...

  • 17 september, 2013

Våra två söta extra jobbare har precis anlänt för att lysa upp em. passet på City

 

Regn på Drottninggatan,  men här har vi sol i sinnet.

....och vinnaren är...City Optik!!!

  • 02 september, 2013

I knivskarp konkurrens lyckade vi knipa utmärkelsen "Årets optikbutik 2013". Ur motiveringen "En snygg, personligt utformad butik som andas glädje och omtanke."

 

"City Optik är en butik där kreativitet, individualitet, service och omtanke står i centrum - en butik där man alltid ger det lilla extra."

 

Blommor, tårta & champagne. Det är mycket som följer av en utmärkelse:)

 

Vinnaren utses av tidningen Optik och Optikbranschen. I juryn sitter företrädare för Optikbranschen och Lotta Ahlvar från Moderådet. Vi tackar och bockar och hälsar alla välkomna in för en tårtbit & kaffe.

 

Från fredagens mingelfest när vi fick motta folkets jubel, blommor och juryns motivering.

Förhandstitt på Vasuma

  • 30 augusti, 2013

I kväll och i morgon ska vi på årets Optikmässa. Det blir till att kavla upp ärmarna och se till att göra inköp i absolut toppklass.

Lars var här och gav oss en försmak av vad Vasuma bjuder på för nyheter till mässan. Han har också den goda smaken att bjuda på goda kakor, chokladsnitt närmare bestämt.

Idel sköna och coola modeller med matt  yta. We like:)

Grattis Anna-Karin Karlsson - Vinnare av Guldknappen Accessoar 2013

  • 25 augusti, 2013

Lady Gaga har fallit för dem. Liksom Rihanna, Usher, Bea Åkerlund – och juryn för Guldknappen Accessoar. Designen, den speciella plasten och varje båges unika namn gör Anna-Karin Karlssons solglasögon till något alldeles extra.

Motiveringen lyder: Genom orubblig viljestyrka, blick för skönhet och egensinnig poetisk läggning har hon gjort det omöjliga möjligt. Världens mest kräsna kändisar står i kö för att få bära hennes coutureskapelser av en specialtillverkad acetat. I egenskap av en solglasögonens drottning med gränslös kreativitet är Anna-Karin Karlsson, AKK, en självklar vinnare av DV Guldknappen Accessoar 2013.

Läs mer här »

Tillbaka till jobbet

  • 19 augusti, 2013

Nu är allihopa tillbaka efter semestern och det känns baaaara roligt! Våra sommartjejer Kajsa och Sara har fått ledigt för att ladda inför sista året på Otikerutbildningen. Nu blir det först en härlig morgonfika med semestersnack innan vi kavlar upp ärmarna och sätter igång.

 

Synundersökning var det ett tag sedan vissa gjorde. Men inte har de glömt vad en RAF-stav används till.

Trötta telefoner

  • 13 augusti, 2013

Tyvärr är vår telefon inte på bästa humör och det kan vara svårt att komma fram. Det tutar ofta upptagen men ge inte upp! -Till slut svarar vi. Att mejla fungerar utmärkt: info@cityoptik.se

 

Vi öppnar ju redan kl 9:00 så ett besök i stället för att ringa kan också vara ett alternativ. Gott morgonkaffe utlovas:)

Söta Laila, söte Björn

  • 12 augusti, 2013

I minst 20 års tid har vi haft förmånen att ha Laila & Björn som kunder hos oss. Under alla dessa år har vi titt som tätt fått en karamellpåse att förgylla fikastunderna med. Varmt tack till söta, fina Laila & Björn

 

En påse blandade Mariannes, mums!

Tipssssssss.

  • 02 augusti, 2013

Svenska sommarens saltaste par när det begav sig -92, Fanny & Zac

Vi hade inget liknande m e n väldigt mycket däremellan.

  

 

 

Nära & kära tipsar

  • 02 augusti, 2013

Anders tips går på djupet; Det stora blå, filmrulle fr 1988. regi Luc Besson

 

Kilsgaard får den här killen att se bra ut;)

Nytt tippelitips.

  • 01 augusti, 2013

Stockholm <3 Göteborg

Vi har förstås liknande ;) L.G.R, Italienska bågar så som vi vill ha dem.