Sara / Vasuma Formosan

  • 18 mars, 2013

Sara passar alldeles fantastiskt bra i sina nya glasögon. Modellen är svenska Vasumas Formosan och speglar verkligen glasögonmodet 2013. Stort och luftigt ska det vara.


Det här kallade vi tidigare, precis som pilotglasögon, för "herrmodell". Nu är det nästan övervägande tjejer som fastnar för formen och den är så cool! Hos alla leverantörer har metallbågarna så smått börjat smyga tillbaka till kollektionerna, fast övervägande delen är fortfarande i plast.


Vasuma / Lagom

  • 15 mars, 2013

Vasuma släpper alldeles snart Lagom - solglasögon designade i samarbete med Daniel Adams Ray. I går fick vi en förhandstitt på Lagom då VasumaSteffen var här med både glasögon och solglasögon. Tusen tack!


Lagom i svart på den bruna Lagommockakepsen. I förgrunden alldeles nya Vasuma Hoop som finns i svart och brunt.

Vi får alldeles snart in en massa Vasuma solglasögon till det sympatiska priset 990 kronor. Eggeater sol har en snygg plastdetalj på översta näsbryggan och Snok är om möjligt ännu snyggare med solglas :)

Tårtkalas igen

  • 08 mars, 2013

I går fick vi ha Liss & Daniel med oss på eftermiddagen. Det blev mycket glasögonprovande, linssnack och tårta.

 

Cooper Visions Liss Litens bjöd på linser, Örgreens Daniel Storhannus bjöd på glasögonmode. Tack för det! Det finns tårta kvar - i dag är den blå:)

Nu har pärlan fått en vårskylt

  • 27 februari, 2013

Nya våriga skyltfönsterfönster mot Drottninggatan piggar upp! Där syns Clic läsglasögon tillsammans med solglasögon och nya glasögonputsdukar.

Maria & Marias kläder avslöjar att det inte är SÅ vårigt i luften, men ljuset är på väg tillbaka i alla fall:) Titta noga på rutan - där siter vår fina jubileumsdekal, formgiven av Anders Bergman på Neuwasser i Malmö.

Sötaste linsdosan

  • 20 februari, 2013

Här kommer en favorit i repris; våra populära små linsdosor. Gris, groda, flodhäst, fisk & elefant. Alla lika söta.


L.G.R - Nytt märke hos oss

  • 05 februari, 2013

Snart i butiken - handgjorda italienska glasögon av finaste kvalité. Vi föll för den enkla och lättburna designen i precis de färger vi älskar. Inga loggor, inga nitar eller annat garnityr. Håll utkik, vi rapporterar när de finns här.

10 ÅR tillsammans!

  • 01 februari, 2013

10 söta ÅR på City vill vi fira TILLSAMMANS!

 

Välkomna in våra kära kunder på en tårtbit, ni är bäst!!!

Veckans val

  • 23 januari, 2013

Ett axplock av kundernas val i veckan. En Dior till Erik och en Kilsgaard till Cecilia.

 

 

Spegla sig i varandra :)

  • 16 januari, 2013

En rolig dag på jobbet är att : prata prata jobba, tjattra tjattra jobba, fika fika jobba, tjattra tjattra....


2013 klickar

  • 11 januari, 2013


Clic läsglasögon gör julklappsböckerna otroligt lättlästa. Trendigast är de runda för 950 kronor. Du får garanterat uppmärksamhet när du klickar på dina Clic