Erbjudanden hos City Optik


50% på andra parets glas när du köper glasögon

Du vet väl att om du köper ett par glasögon kan skaffa ett par till och få andra parets glas till 50%. Det spelar ingen roll vilka glas du väljer, erbjudandet gäller alla sorter ur Essilors gigantiska sortiment.

Vad sägs om ett par tuffa lyxiga Tom Ford som vanliga klara glasögon och så komplettera med ett par prisvärda solglasögon från Chimi med dina styrkor inslipade? Alla varianter är möjliga.

Boka synundersökning

Glasögon från de finaste märkena

Ta vägen förbi oss och spana in de bästa bågarna från fina märken som Oliver Peoples, Masunaga och Moscot. I lyxklassen finns det bästa från Chanel, Chloé, Tom Ford och Celine.

Vi har en stilig Jura kaffemaskin som maler bönorna till utmärkt gott kaffe. Lyx det med, och du är alltid välkommen på en kopp.

Villkor för erbjudandet

Erbjudandet gäller glas från världsledande Essilor. Gäller två månader från första parets köp och på paret med lägst pris på glasen. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.


Lite fler erbjudanden...


Första månaden gratis på Linsboxen

Linsboxen är det enkla, trygga och prisvärda systemet för att köpa linser. Linserna kommer hem i brevlådan en gång i månaden och betalningen dras via autogiro. Linskontrollerna ingår i priset och det är ingen bindningstid. Just nu får du den första månaden utan kostnad.
Pris från 145 kr/månad.

MER OM LINSBOXEN

Linskunder 10% rabatt på glasögon och solglasögon

Våra linskunder har 10% rabatt på glasögon och solglasögon. Gäller hela sortimentet och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Studentrabatt 15% på glasögon

Studenter får 15% rabatt på kompletta glasögon.

Benify personalkortet 15% på glasögon

Du som har Benify personalkortet får 15% på kompletta glasögon.

Det här ingår när du köper glasögon

När du köper ett par kompletta glasögon ingår alltid

  • 30 dagars bytesrätt. Gäller en gång per köp. Byter du till glasögon med högre pris betalar du mellanskillnaden. Om du byter till glasögon med lägre pris får du ett tillgodohavande, ej kontanter.
  • 3 månaders funktionsgaranti på glasen.
  • 1 års skadegaranti. Självrisk 500 kr. Gäller ej normal förslitning eller förlust.
  • Glasögonfodral
  • Rengöringskit

Linser, glasögon och solglasögon 295 kronor per månad med BrilliantKund

BrilliantKund innebär att du får en köputrymme på 20 000 kronor. Du betalar bara 295 kronor per månad oavsett hur stor summa du handlat för. Du behöver inget kort, köpet går snabbt och smidigt via vårt datasystem. Pengarna dras via autogiro och av 295 kr är 19 kronor en administrationsavgift.

INFO OM BRILLIANTKUND

Delbetala kostnadsfritt

Delbetala dina linser eller glasögon kostnadsfritt upp till 6 månader. Ingen ränta, ingen uppläggningskostnad och ingen aviavgift. Sedvanlig kreditprövning.

MER OM DELBETALNING

Alla erbjudanden och rabatter ovan kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden. Vi väljer det som blir förmånligast för dig. Linsboxen gratismånad gäller en gång per person.