Topplistan trendiga glasögonbågar

Varje säsong har sina favoriter. Det kan handla om färgen alla vill ha eller en stil som syns mycket i media. Glasögonbågarna som blir storsäljare har något som gör att många passar i dem. De sitter skönt med perfekt balans och ger ett lyft och en ny fräsch känsla till bäraren. Listan ger utmärkta tips till den som är ute efter ett par nya glasögon. Den visar glasögontrenden som gäller exakt nu här i Sverige. När vi summerar senaste året ser topp-5-listan över de mest sålda glasögonen ut så här. 


Glasögon #1

I New York skapade Moscot en nutida klassiker redan i mitten av 1900-talet med sin modell Lemtosh. En snygg metallnit och uppdaterad färgsättning ger nytt liv till välkänd form. Med flera storlekar och bästa klassiker-känslan skapar den habegär hos många glasögonköpare. När Lemtosh kom till Drottninggatan klev den rakt upp på topplistan och den har stor chans att fortsätta vara listetta.
Glasögon #2

En av senaste tidens verkliga raketer är Victoria Beckhams 2117. Den är så cool och är så lättburen. Med lätt tonade glas blir den en suverän representant för den glammiga, läckra åttiotalsstilen som är så inne just nu i hela modevärlden. Vi och våra kunder älskar den. Den är en utmärkt komplementbåge för den som redan har ett par mörka klassiska plastbågar.

Glasögon #3

Moscots fina klassiker Miltzen är den stadig på topplistan. Formen vill alla ha, och dessutom finns den i flera färger, så det är inga konstigheter att den är på väg att bli glasögongarderobens blåjeans. Nästan alla som väljer den, väljer också att pimpa upp en nivå med färgade glas. Den här är ursnygg med gradaltonade grå, bruna eller gröna glas.


Glasögon #4

Cutler & Gross maffiga bågar i strikt sextiotalsstil är heta bitar för Sveriges glasögonkonnässörer. Det är märket, det är stilen, det är vibbarna från sextiotalet. När du håller dem i handen är det äkta hantverkslyx du känner. Trots dimensionerna är de lätta och bekväma att bära. Färgerna klassiskt blank svart eller lika blank champagne är det som toppar.Glasögon #5

En av glasögonvärldens ikoner är Oliver Peoples runda plastbåge Gregory Peck. Tidningarnas moderedaktörer är lyriska över modellen. De återkommer gång på gång till Gregory Peck när de tipsar om snygga köpvärda glasögon. En av hemligheterna är att den sitter bra över näsan och passar även de som drar stor storlek. Det är något med proportionen och färgerna som gör att den känns både stilren och klockren.


Fastna inte i dyra krångliga glasögonabonnemang

Fastna inte i krångliga och dyra hyr-glasögon-abonnemang. Köp underbara glasögon på riktigt, glasögon med känsla och stil, i en butik som får dig att trivas, som plockar fram det bästa i dig. Givetvis med bra månadsbetalnings-alternativ till ingen eller väldigt låg kostnad. Funderar du på att skaffa nya glasögon kan det vara läge att kika igenom våra superbra delbetalningsalternativ. Du äger dina glasögon direkt och kan när du vill slutbetala.

Fina delbetalningsalternativ