Topplistan glasögonbågar

Varje säsong har sina favoriter. Det kan handla om färgen alla vill ha eller en stil som syns mycket i media. Glasögonbågarna som blir storsäljare har något som gör att många passar i dem. De sitter skönt med perfekt balans och ger ett lyft och en ny fräsch känsla till bäraren. Listan ger utmärkta tips till den som är ute efter ett par nya glasögon. Den visar glasögontrenden som gäller exakt nu här i Sverige. När vi summerar året som gått ser topp 5-listan över de mest sålda glasögonen ut så här. 
Glasögontips #1

Klassiska och lättburna O`Malley från Oliver Peoples kvalar lekande lätt in på alla listor över snyggaste accessoaren. Med sin perfekta form, två storlekar och flera fina färger kör den rakt in på City Optiks topplista som nummer ett. Är du en kille är O'Malley ett absolut måste i garderoben, vare sig du har synfel eller ej.

Glasögontips #2

Unisexbågarnas mästare Tom Ford har skapat en nutida klassiker med sin modell TF 5557. Med sin eleganta T-logga och trendiga färgsättning ger den nytt liv till välkänd form. Med två storlekar och en pigg känsla har den stor chans att fortsätta vara en favoritbåge för många.Glasögontips #3

En av senaste tidens verkliga raketer är Chloés åttakantiga modell 2134. Den är så cool, har så ny känsla och är så lättburen. Med lätt tonade glas blir den en suverän representant för den glammiga, läckra sjuttiotalsstilen som är så inne just nu i hela modevärlden. Den är en utmärkt komplementbåge för den som redan har ett par mörka klassiska plastbågar.

Glasögontips #4

En av glasögonvärldens ikoner är Oliver Peoples runda plastbåge Gregory Peck. Tidningarnas moderedaktörer är lyriska över modellen. De återkommer gång på gång till Gregory Peck när de tipsar om snygga köpvärda glasögon. En av hemligheterna är att den sitter bra över näsan och passar även de som drar stor storlek. Det är något med proportionen och färgerna som gör att den känns både stilren och klockren.

Glasögontips #5

Helt unika är danska Lindbergs ultralätta bågar i n.o.w-serien. De har ett luftigt och lätt utseende men fulla av karaktär och det är väl det som attraherar oss alla just nu. I n.o.w-serien finns många olika former men mest såld i år är runda 6541. Den finns i flera fina färger att välja bland; allt från helt transparenta, över svagt champagnefärgade till svarta.

Det har varit väldigt jämnt i toppen i år. Tätt bakom de som hamnade på topp-5 hittar vi Oscar Magnuson, Savile Row och Masunaga.

Funderar du på att skaffa nya glasögon kan det vara läge att kika igenom våra superbra delbetalningsalternativ. Med dem fastnar du inte i krångliga och dyra abonnemang. Du äger dina glasögon och kan när du vill slutbetala. Klicka på länken för info.

Fina delbetalningsalternativ