Visning

Årets bästa

Just nu inga inbokade event

Vi skickar ut inbjudan till medlemmar i kundklubben så fort vi har ett event på G. Läs nedan om vårt senaste event med SJOSTENSWEDEN, Tom Ford och Céline.

Smycken & solglasögonkvällen var super

Under vårens trevligaste event visade vi Céline och Tom Fords solglasögon-nyheter samt vårt senaste projekt, smycken från SJOSTENSWEDEN. Det bjöds på fantastisk vegetarisk vårmat. Primörer med cashew- och nässeldipp, friterad färskpotatis med citrondip och små stenungsbakade pizzabitar.

Anmäl dig till kundklubben så blir du också inbjuden till våra kommande event.

Anmäl dig till kundklubben här

SJOSTENSWEDEN smycken

Skulpturalt och tidlöst är SJOSTENSWEDENS signum. De vackra mässings- och silversmyckena har på kort tid gjort succé på svenska marknaden. Designern och grundaren Ingela Sjösten minglade med oss under premiärkvällen.

Köp sjostensweden här

Céline solglasögon

Célines spetsiga lilla cateye finns med i vårens alla modetidningar. Den välkända Audrey med sina tre nitar lever kvar som en äkta solglasögonklassiker år efter år.

Tom Ford solglasögon

Tom Fords solglasögonkollektion är imponerande stor och kännetecknas av en kaxig bärbar elegans i alla modeller. Vi älskar Tom Ford och har varit auktoriserad återförsäljare ända sedan märket introducerades i Sverige.