Tillbaka

Kundklubb


Medlemskap i City Optiks vänner

Medlemskapet i City Optiks vänner är gratis och gäller för alla som fyllt 18 år. Medlemskapet är inte kopplat till något köp krav eller annan motsvarande prestation från din sida. Du ansöker om medlemskap på City Optiks hemsida eller direkt i butik när du besöker oss. Medlemskapet är personligt och du verifierar ditt medlemskap i kassan varje gång du handlar genom att bekräfta din e-postadress till vår personal.

Ditt medlemskap gäller från att du bekräftar och samtycker tillsvidare. Om vi inte fått en bekräftelse eller uppdatering av dina uppgifter kommer ditt medlemskap att upphöra automatiskt 24 månader efter att du blivit medlem.

Ändringar i villkor

City Optik förbehåller sig rätten att ändra villkoren för medlemskapet och du blir informerad om ändrade villkor genom e-post och via City Optik hemsida.

Dina förmåner, medlemsutskick, erbjudanden och information

Som medlem i vår kundklubb får du ta del av information och våra riktade erbjudande som vanligtvis skickas ut via e-post 4-6 gånger per år. Du blir också inbjuden till våra event där vi presenterar nyheter och bjuder våra medlemmar på något gott.

Uteblivna medlemsutskick

City Optik tar inte ansvar för utebliven e-post med förmåner eller erbjudanden. Det händer ibland att e-post inte kommer fram, det kan bero på problem i kommunikationer, felaktiga e-postadresser, skräppostfilter osv. Håll utkik efter ett bekräftelsemejl från oss. Om det inte kommit inom x minuter kan det ha hamnat i din skräppost. Om du saknar e-post från oss så ber vi dig uppdatera din e-postadress eller kontakta oss.

Personuppgiftsansvarig

City Optik Stockholm AB
Drottninggatan 80
111 36 Stockholm

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR, EU:s nya dataskyddsdirektiv. Syftet med vår behandling av dina personuppgifter är endast att upprätthålla vår kundklubb där vi vill kommunicera erbjudanden och förmåner till våra medlemmar.

Vilka personuppgifter hanterar vi

Vi strävar efter att minimera mängden personuppgifter och sparar därför bara ditt namn, ditt födelseår, din e-postadress och information om du utnyttjat värdecheck.

Uppdaterat register och lagringstid

Eftersom vi spar så få personuppgifter om dig behöver vi din hjälp att hålla dem aktuella. Om du byter e-postadress eller namn så ber vi dig att uppdatera dina uppgifter på vår hemsida eller vid nästa besök i vår butik. Om dina uppgifter inte uppdateras på 24 månader kommer ditt medlemskap att upphöra och du blir permanent borttagen ur våra register.

Så här använder vi dina personuppgifter

Vi kommer att använda dina personuppgifter för utskick av erbjudanden och information till dig via e-post. Vi kommer också att använda dina uppgifter när vi vill få ditt medlemskap bekräftat när du besöker oss i vår butik.

Vem har tillgång till dina personuppgifter

Det är framförallt vi som arbetar på City Optik som har tillgång till dina personuppgifter. När vi gör e-postutskick kommer din e-postadress också att laddas upp i ett system vi använder för utskick. Där blir dina uppgifter bara tillgängliga för andra om vi behöver teknisk support och de kommer automatiskt raderas 30 dagar efter att vi skickat ut ett mail till våra medlemmar.

Dina rättigheter

Felaktiga uppgifter

Du har en självklar rätt att få felaktiga uppgifter rättade. Du kan göra det själv via vår hemsida eller du kan besöka oss i vår butik för att få uppgifterna rättade.

Ta tillbaks ditt samtycke

Om du ångrar dig och vill ta tillbaks ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter kan du göra det själv via vår hemsida efter att du bekräftat via den e-postadress du valt att registrera. Du kan självklart besöka vår butik om det är mer bekvämt för dig så hjälper vi dig. När du återtar ditt samtycke upphör automatiskt ditt medlemskap i vår kundklubb och dina personuppgifter elimineras/raderas.

Rätten att bli glömd

Rätten att bli glömd innebär att City Optik kundklubb inte längre får behålla några uppgifter om dig efter att du begärt att bli raderad och/eller återtagit ditt samtycke. Därför elimineras/raderas alla uppgifter, det betyder att vi skriver över dina personuppgifter med annan data.

Rätt till dina personuppgifter

Du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter som vi registrerat i kundklubben. Du kan begära att få tillgång till dem av oss en gång per år. Vi vill då att du identifierar dig och det gör du enklast genom att besöka oss i vår butik. Du kan när som helst få tillgång till dina personuppgifter via vår hemsida.

Rätt att klaga

Om du känner att dina rättigheter inte tillvaratas på rätt sätt är du välkommen att kontakta oss på City Optik eller så kan du vända dit till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet för behandling av personuppgifter.

Medlemskapets giltighet

Ditt medlemskap gäller tillsvidare men du har när som helst möjlighet att avsluta ditt medlemskap. Det gör du enklast genom att avregistrera dig på vår hemsida eller genom att besöka vår butik där du får hjälp av vår personal. Om du inte bekräftar eller uppdaterar dina uppgifter under 24 månader så kommer ditt medlemskap automatiskt att upphöra. När ditt medlemskap upphör, om du själv avslutar eller om det upphör av att vi saknar bekräftelse från dig kommer dina personuppgifter automatiskt att utplånas/raderas.

Godkännande av medlemskap och samtycke till hantering av personuppgifter

Genom att själv frivilligt registrera dina uppgifter hos oss ger du ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter och ditt godkännande av villkoren i vår kundklubb. Som laglig grund för att behandla dina personuppgifter hänvisar vi till samtycke. Vi kommer också att registrera om du väljer att utnyttja personliga värdecheckar.

Frågor - kontakta oss

City Optik Stockholm AB
Drottninggatan 80
111 36 Stockholm

Telefon: 08-791 75 70
E-post: info@cityoptik.se
Hemsida: http://www.cityoptik.se/

ÖPPETTIDER: Mån – fre 9:00 - 18:00
Lördag 11:00 - 15:00
Vid storhelger och semestertider kan öppettiderna tillfälligt ändras.

Så här kontaktar du Datainspektionen

Datainspektionen
Telefon: 08-657 61 00
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se