Erbjudanden på linser

Gratis test av endagslinsen Total1

En av våra allra bästa linser har du chans att testa helt gratis. Skriv ut kupongen och ta med.

HÄMTA DIN KUPONG HÄR

Bästa linsabonnemanget med första månaden gratis

Linsboxen är det enkla, trygga och prisvärda systemet för att köpa linser. Linserna kommer hem i brevlådan en gång i månaden och betalningen dras via autogiro. Linskontrollerna ingår i priset och det är ingen bindningstid. Just nu får du den första månaden utan kostnad.
Pris från 145 kr/månad.

MER OM LINSBOXEN

Linskunder 10% rabatt på glasögon och solglasögon

Våra linskunder har 10% rabatt på glasögon och solglasögon. Gäller hela sortimentet och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Boka tid

3 valfria linsvätskor 10% rabatt.

Blanda fritt bland alla våra linsvätskor och fuktdroppar. Alltid köp 3 och få 10% rabatt. Gäller alla storlekar.

Linser 295 kronor per månad med BrilliantKund

BrilliantKund innebär att du får en köputrymme på 20 000 kronor. Du betalar bara 295 kronor per månad oavsett hur stor summa du handlat för. Du behöver inget kort, köpet går snabbt och smidigt via vårt datasystem. Pengarna dras via autogiro och av 295 kr är 19 kronor en administrationsavgift.

INFO OM BRILLIANTKUND

Delbetala kostnadsfritt

Delbetala dina linser eller glasögon kostnadsfritt upp till 6 månader. Ingen ränta, ingen uppläggningskostnad och ingen aviavgift. Sedvanlig kreditprövning.

MER OM DELBETALNING

Alla erbjudanden och rabatter ovan kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden. Vi väljer det som blir förmånligast för dig. Linsboxen gratismånad gäller en gång per person.