Linsboxen i Stockholm

Linsboxen är ett enkelt och prisvärt sätt att få linser hem i brevlådan varje månad. Alla synundersökningar och linskontroller ingår i priset och det är ingen bindningstid. Linsboxen är ett  smidigt sätt att alltid ha fräscha linser hemma och dessutom en garant för bra ögonhälsa. Du kan komma hur ofta du vill på linskontroller, det ingår i abonnemanget. Cirka 130 optiker i hela Sverige är anslutna till Linsboxen och City Optik är din Linsboxen-optiker i Stockholm. Bekväm betalning via autogiro. 
        

Hur funkar Linsboxen?

Varje månad kommer linser för en månad hem i brevlådan. Betalningen dras via autogiro cirka 2 veckor innan leveransen. Du blir kallad till linskontroll som vanligt av oss och behöver du extra synundersökning bokar du själv. Det ingår i priset!

Vad ingår i Linsboxen

  • Linserna
  • Linskontroller/synundersökning så ofta du vill. Vanligtvis kallas du en gång per år.
  • Glasögonrecept när du behöver det
  • Reservlinser
  • 10% rabatt på glasögon

Kan man säga upp Linsboxen när man vill?

Ja, du kan säga upp Linsboxen precis när du vill. Ingen bindningstid!

Hur mycket kostar det att ha Linsboxen?

Linsboxen är väldigt prisvärt. Det exakta priset beror på vilken sorts linser du har. Till exempel kostar en månadslins från 145 kr/månad och endagslinser från 340 kr/månad.

Hur gör jag för att börja med Linsboxen?

Kom in och teckna ett abonnemang hos oss på Drottninggatan 80 . Du behöver ha ditt bankkonto-nummer, för autogirot kopplas till det. Du hämtar första månadens linser här i butiken - utan kostnad! - för att efter en månad och fortsättningsvis få dem levererade hem i brevlådan. Om du inte kan komma in till butiken då ringer du oss så löser vi det. Telefon 08- 791 75 70.
Första månaden utan kostnad gäller en gång per person.

Om något krånglar...?

Då ringer du oss eller Linsboxen. Eller kommer in hit på Drottninggatan 80. Om du är på annan ort i Sverige finns det ungefär 130 optiker anslutna till Linsboxen som hjälper dig.

Boka tid för linskoll här